Diensten​

Tenderschrijver

Het concept is eenvoudig: jij verhoogt graag je omzet en ik schrijf graag lastige teksten. Van samenwerken met Tekstmaniak wordt iedereen blij.
Zo help ik ieder jaar tientallen ondernemers hun omzet vergroten, uitbreiding mogelijk te maken of hun familiebedrijf een stabiele toekomst te geven.
Samen pluizen we uit wat het echte probleem van de aanbestedende dienst is, en samen bespreken we wat onze specifieke, bijzondere toegevoegde waarde hiervoor is. Dan ga ik schrijven, overleggen, terugkoppelen. En fijnslijpen, want de echte meerwaarde zit in de details.
We knokken net zo lang totdat we de perfecte aanbieding hebben. En liever nog ietsje beter dan dat. Want er zijn momenten dat mijn perfectionisme mij in de weg zit, maar niet in mijn werk.

Overigens werk ik voor mijn tenderactiviteiten nauw samen met Acceller. Het geweldigste bureau van Nederland.

Redacteur

Soms heb je van die projecten waar je wel een redacteur voor kunt gebruiken. Bijvoorbeeld als je een tijdschrift wilt maken, of een brochure, of misschien een flyer.
Als redacteur zorg ik ervoor dat de tekst foutloos is, dat het taalgebruik exact op de doelgroep aansluit, en dat jouw boodschap met een minimaal aantal woorden maximaal effect heeft.

Grote hoeveelheden informatie

Ik kan uitzonderlijk goed overweg met grote hoeveelheden informatie. Ik ben jouw schutting, waar je alles overheen kunt gooien, in de wetenschap dat het goedkomt.
Ik breng structuur in de informatie en filter de relevante stukken eruit.​ Ik zet ze vervolgens om in consistente, aansprekende en relevante tekst, in de juiste ’tone of voice’.

Je zou het voor de grap eens moeten proberen.