Over Tekstmaniak​

Tenderschrijver

Inschrijven op een aanbesteding is een vak apart. Ik help ieder jaar tientallen ondernemers hun omzet vergroten, uitbreiding mogelijk te maken of hun familiebedrijf een stabiele toekomst te geven.
Samen pluizen we uit wat het echte probleem van de aanbestedende dienst is. En samen onderzoeken we wat onze specifieke, bijzondere toegevoegde waarde hiervoor is.
Dan ga ik schrijven, overleggen, terugkoppelen. En fijnslijpen, want de echte meerwaarde zit in de details.
We knokken net zo lang totdat we de perfecte aanbieding hebben. En liever nog ietsje meer. Want er zijn momenten dat mijn perfectionisme mij in de weg zit, maar niet in mijn werk.

Heel Nederland op de B1

Eén van mijn specialisaties is het schrijven op B1-niveau. Schrijf je op dit niveau, dan kan 80% van de Nederlanders jouw tekst begrijpen. Dit is het niveau waarop overheidsinstellingen graag willen communiceren. Daar heb ik enorm veel ervaring in.

Voorbeeld: Ik heb in een groot project alle wmo-brieven van de G4-gemeenten herschreven: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Jaarlijks ontvangen tienduizenden mensen mijn heldere, informatieve en begrijpelijke teksten.

Mijn doel is eenvoudig: Heel Nederland op de B1.

Misschien wel de beste tekstschrijver van Nederland

Mijn teksten zijn bondig, helder en begrijpelijk. Ik kan bovendien uitzonderlijk goed overweg met grote hoeveelheden informatie. Dat maakt mij een waardevolle toevoeging aan grote projecten. Ik filter informatie, breng structuur aan en zet dit om in consistente, aansprekende en relevante tekst. Toegespitst op de doelgroep, met het gewenste effect.

Mauk van der Woude - Tekstmaniak